KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

Lammert Haanstra opent morgen vrijdag 10 oktober het cursusseizoen bij de KNHS met een rondje instructie ‘Deskundig longeren’. Hij heeft enkele gasten met paarden uitgenodigd, waaronder tot besluit heel verrassend zelfs collega Johan Hamminga!
Insteek van Haanstra bij zijn les is wat longeren kan bijdragen aan fijner rijden of beter mennen. Daarom rijden de deelnemers na het longeren hun paarden ook even onder het zadel of spannen hem in. Er komen KWPN-ers genoeg in de baan, ondermeer een 4-jarige Jazz x Farn en een 7-jarige Elcaro x Zuidhorn. Johan Hamminga heeft een 7-jarige Krack C x Gribaldi aan de longe en onder het zadel.
Er is nog plaats op de tribune voor dit zeer praktische rondje instructie op het KNHS-centrum dat om 19.30 uur begint. Kosten zijn slechts € 12,-, opgeven kan via een mailtje naar accommodaties@knhs.nl

(CvA, overname zonder bronvermelding niet toegestaan)

Agenda

EPTM beoordelingsdag, KWPN-centrum Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Veulenkeuring Paardenfokdag Veluwe & Vallei, Terschuur Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
NK Mennen Enkelspan, Beesd Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
KWPN-kampioenschap driejarige tuigpaarden, Terschuur Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Alternatieve IBOP Tuigpaard Noord, Norg (DR) Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Centrale Keuring Tuigpaard Noord, Norg (DR) Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
KWPN-kampioenschap driejarige tuigpaarden, Norg Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website

cor823x91BijhetKWPNkrijgtumeer!