KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

Lammert Haanstra opent morgen vrijdag 10 oktober het cursusseizoen bij de KNHS met een rondje instructie ‘Deskundig longeren’. Hij heeft enkele gasten met paarden uitgenodigd, waaronder tot besluit heel verrassend zelfs collega Johan Hamminga!
Insteek van Haanstra bij zijn les is wat longeren kan bijdragen aan fijner rijden of beter mennen. Daarom rijden de deelnemers na het longeren hun paarden ook even onder het zadel of spannen hem in. Er komen KWPN-ers genoeg in de baan, ondermeer een 4-jarige Jazz x Farn en een 7-jarige Elcaro x Zuidhorn. Johan Hamminga heeft een 7-jarige Krack C x Gribaldi aan de longe en onder het zadel.
Er is nog plaats op de tribune voor dit zeer praktische rondje instructie op het KNHS-centrum dat om 19.30 uur begint. Kosten zijn slechts € 12,-, opgeven kan via een mailtje naar accommodaties@knhs.nl

(CvA, overname zonder bronvermelding niet toegestaan)

Agenda

Nationale Eliteveiling Borculo Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Afstammelingenkeuring rijpaarden en Gelders paard, KWPN-centrum Ermelo Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Hengstencompetitie tuigpaarden, Doornspijk Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Wereldruiterspelen, Caen (FRA) Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
EPTM start merrietest, KWPN-centrum (examen op 25 september) Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Starsale Veulenveiling Noord-Nederland Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Veulenveiling Midden-Nederland Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website