KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

Blik op de bouw

Het nieuwe KWPN-centrum krijgt steeds meer vorm. De bouw in Ermelo vordert gestaag. Bouwbegeleider Gerrit Knol geeft een update: “Het project is te verdelen in drie gedeeltes: het stalgebouw, het kantoor en het buitenterrein. De boxen in het stalgebouw zijn nu ingemetseld, daarmee zijn de contouren en de afmetingen inmiddels goed zichtbaar. Deze week is gestart met het buitenmetselwerk van het stalgebouw. Dat is een mooi moment, want daarmee krijgt het gebouw aan de buitenkant zijn werkelijke aanzicht. Ook is de start gemaakt met het dak. In het kantoorgebouw is inmiddels het binnenwerk gereed en is het hoogste punt bereikt. De installateur is daar nu volop bezig om de leidingen aan te leggen. Het buitenterrein wordt ook al onder handen genomen. De bestrating van het parkeerterrein is deze week gereed en de oprit naar het kantoor wordt nu aangelegd. De bouw verloopt volgens plan, ondanks de winterse omstandigheden.”

Bezoekers van de eerste bezichtigingen in Ermelo kunnen het bouwproces nu van dichtbij aanschouwen.

Volg de nieuwbouw ook op Facebook en bekijk de video van de plannen op www.kwpn.tv/informatievideos.

Foto’s: Yvonne Buis (KWPN)

Agenda

WK Jonge Springpaarden, Lanaken (BEL) Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Achterhoeks Hippisch Festijn Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Fokpaardendag Lierop Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Hengstencompetitie tuigpaarden, Lierop Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Outdoor Brabant Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Limburgse Veulenveiling Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
IBOP dressuur en springen, Sunrise Stables, Assen Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website