KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

 

Hennessy in Ermelo. Foto: Sandra Nieuwendijk

De KWPN-goedgekeurde hengst Hennessy heeft, vanwege een lichte blessure, aan slechts één wedstrijd van de afgelopen hengstencompetitie kunnen deelnemen. Hierin werd hij onder Vai Bruntink fraai vierde. Hennessy viel afgelopen jaar op met zijn bijzondere collectie veulens en bij de fokkers is veel belangstelling voor deze getalenteerde hengst. Daarom is het zo jammer dat hij door deze blessure niet vaker in de ring is verschenen. Van deze blessure is hij inmiddels volledig hersteld.
Doordat hij komende seizoen ook bij stal van der Sande in Liempde ter dekking staat zal Hennessy verder worden getraind en uitgebracht door Kim Koolen. Kim is de vaste amazone bij Stal van de Sande en heeft in het verleden, onder meer met Guardian S, laten zien prima met talentvolle hengsten uit de voeten te kunnen.

Stal van de Sande verzorgt a.s. zondag 19 februari een showblok tijdens de door hen gesponsorde wedstrijd voor jonge dressuurpaarden die komend weekend in Berlicum wordt gehouden. In dit showblok, dat ongeveer om vijf uur zal beginnen, zal Hennessy voor het eerst onder Kim in de baan verschijnen. Verder zijn ook de KWPN-hengsten Guardian S en Imagine te zien. Daarnaast worden ook de aangewezen hengsten Ferrero VDB (v. For Romance) en Jumeaux SV (v. Ferdeaux) gepresenteerd.

Informatie Stal van de Sande dressuurtalent
Zondag 19 februari, aanvang wedstrijd: 09:00 uur
Aanvang showblok: 17:00 uur
Locatie: manege “De Schutskooi” aan het Laar 6 te Berlicum.

De organisatie van deze wedstrijd is in handen van KWPN afd. Midden-Brabant Noord.

Agenda

Bijgewerkt EPTM examen, KWPN-centrum Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Hengstenshow Stoeterij Tewis & van Kooten Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Bijgewerkt Start verrichtingsonderzoek tuigpaardhengsten 50 dagen tuigpaardhengsten, KWPN-centrum, Ermelo Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Indoor Brabant, ‘s-Hertogenbosch (NED) Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Start verrichtingsonderzoek rijpaardhengsten 70 dagen, KWPN-centrum, Ermelo Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Hengstenshow Stal Brouwer Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Stamboekkeuring Den Hout dressuur (NB) Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website