KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

De definitieve lijst voor het voorjaarsverrichtingsonderzoek, dat aanstaande maandag 13 maart van start gaat, staat online met daarop achttien dressuurpaarden. Afgelopen woensdag werd de voorlopige lijst gepubliceerd, toen al was bekend dat twee hengsten uit de kampioenskeuring worden aangeleverd. Vijf vierjarigen dressuurhengsten zullen deelnemen aan de zadelpresentatie onder hun eigen ruiter, waarop zij op woensdag 29 maart hopelijk kunnen worden aangeleverd voor het 50-daags onderzoek.

Bij de vierjarige paarden zijn ten opzichten van de voorlopige lijst twee paarden extra aangemeld: Icon Begijnhoeve, een zoon van Grand-Prix-paard Apache (uit Roxane elite, pref, prest, sport-dr, D-OC v. Flemmingh) en Indian Summer, een zoon van Grand Prix-paard Wynton (uit Rilena, elite pref, sport-dr v. Flemmingh).

Programma
Het programma begint om 8.00 uur met de aanlevering van de driejarige hengsten. Om circa 9.45 uur volgt de zadelpresentatie van de vierjarige. Na de zadelpresentatie van elke hengst volgt direct aansluitend de veterinaire keuring.

Definitieve lijst

Agenda

Keuringen 2017 Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Hengstenshow DSC Group – Hengstenhouderij Arjan Bekkers – Hengstenstation Cees van den Oetelaar Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Bijgewerkt Aanlevering 4-jarige springhengsten 50 dagen Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Tussenbeoordeling springhengsten Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Wereldbekerfinales dressuur en springen, Omaha (USA) Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Bijgewerkt Aanlevering 4-jarige dressuurhengsten 50 dagen Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Tussenbeoordeling dressuurhengsten Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website