KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

De definitieve lijst voor het voorjaarsverrichtingsonderzoek dat aanstaande dinsdag 14 maart van start gaat, staat online met daarop 34 springpaarden. Afgelopen woensdag werd de voorlopige lijst gepubliceerd, toen al was bekend dat de volledige top drie van de kampioenskeuring wordt aangeleverd. Zeven vierjarige springhengsten zullen deelnemen aan de zadelpresentatie onder hun eigen ruiter, waarop zij op dinsdag 28 maart hopelijk kunnen worden aangeleverd voor het 50-daags onderzoek. Tot slot zijn twee hengsten aangemeld voor het vrijwillige verrichtingsonderzoek.

185 Juventus V G

Om half 12 wordt het voorjaarsverrichtingsonderzoek voor de springhengsten afgetrapt met de zadelpresentatie van de vierjarige, om 12.15 uur vervolgt het programma met de aanlevering van de driejarige springhengsten. Na de zadelpresentatie van elke hengst volgt direct aansluitend de veterinaire keuring.

Definitieve lijst

Agenda

Keuringen 2017 Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Hengstenshow DSC Group – Hengstenhouderij Arjan Bekkers – Hengstenstation Cees van den Oetelaar Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Bijgewerkt Aanlevering 4-jarige springhengsten 50 dagen Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Tussenbeoordeling springhengsten Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Wereldbekerfinales dressuur en springen, Omaha (USA) Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Bijgewerkt Aanlevering 4-jarige dressuurhengsten 50 dagen Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website
Tussenbeoordeling dressuurhengsten Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website