KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

Eerste bezichtiging Tuigpaardhengsten

Eerste bezichtiging Tuigpaardhengsten
Het nieuwe jaar wordt op 7 januari 2017 spetterend geopend met de Hengstenkeuring Tuigpaard in Ermelo. In de Amaliahal van het Nationaal Hippisch Centrum kan het publiek naast de eerste bezichtiging van de tuigpaardhengsten ook vele shows en presentaties verwachten.

Informatie eerste bezichtiging

Selectiereglement hengsten: Tuigpaard

Hengstenkeuringscommissies

Programma
Net als andere jaren worden naast de jonge hengsten, die hun opwachting maken in de eerste bezichtiging, allerlei shows en presentaties aangeboden. Het programma wordt t.z.t. op deze pagina gepubliceerd.

Kaartverkoop
Kaarten voor de eerste bezichtiging op 7 januari zijn te verkrijgen aan de kassa voor 10 euro per volwassene, kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen 5 euro entree en kinderen tot en met vijf jaar mogen gratis naar binnen. U betaalt geen parkeergeld. Betaling is alleen contant mogelijk. Het meebrengen van glaswerk is niet toegestaan.

Catalogus
De catalogus, waarin u alle informatie vindt over de aangeboden hengsten, is te verkrijgen aan de kassa van de Hengstenkeuring op 7 januari.

Logekaarten
Wilt u vanaf de VIP-tribune genieten van de Hengstenkeuring? Dat kan. Voor 75 euro per persoon boekt u een plaats op de loge aan een zespersoons tafel, inclusief hapjes en drankjes (u hoeft geen hele tafel te kopen). Een lunch kan apart worden bijgeboekt voor 10 euro per persoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Karlas (karlas@kwpn.nl, tel.nr. 0341-255 567).

Pers
Wilt u als journalist aanwezig zijn op de eerste bezichtiging? Neem dan contact op met Karin Karlas (karlas@kwpn.nl).