KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

KWPN Marktplaats: paarden te koop

Op de unieke website KWPN Marktplaats vindt u onder andere sportpaarden, fokmerries en veulens in alle prijscategorieën. Het KWPN heeft speciaal voor haar leden KWPN Marktplaats ontwikkeld in het kader van afzetbevordering en om de KWPN-databasegegevens zo goed mogelijk voor haar leden te benutten. Leden van het KWPN krijgen hiermee de mogelijkheid om geheel gratis te adverteren en de site is verder openbaar toegankelijk!

KWPN-paarden te koop

Voor kopers

Op KWPN Marktplaats.nl vindt u alleen bij het KWPN-geregistreerde paarden en de informatie over de paarden is dan ook zeer betrouwbaar. Door de koppeling met de database kunt u direct alle beschikbare informatie bekijken in de advertentie. Wanneer u een inlog heeft kunt u nog eens ‘uitgebreide gegevens inzien’ met meer informatie over bijvoorbeeld keuringen en nakomelingen. Maar ook kunt u hier de beschikbare video’s bekijken.

Voor verkopers

Alleen KWPN-leden kunnen gebruik maken van het plaatsen van een advertentie; het ter verkoop aangeboden paard moet hiervoor wel bij het KWPN geregistreerd staan (paard overschrijven). Niet-leden kunnen geen advertenties plaatsen, maar hebben wel toegang tot alle advertenties. Met als resultaat een heel groot bereik van uw advertentie, onder de vlag van het merk ‘KWPN’.

Een groot pluspunt van dit nieuwe portaal is de koppeling met onze KWPN Database. Zo kunt u direct vanuit MIJNKWPN uw paard selecteren en te koop zetten. De gegevens uit de database kunt u zelf aanvullen met o.a. foto’s, een link van een YouTube video en een omschrijving.

Hoe u een advertentie kunt plaatsen, verwijderen of zoeken is te vinden in onderstaande video of in de uitgebreide stap-voor-stap handleiding. Wanneer uw paard verkocht is kunt u dit ook aangeven in MIJNKWPN onder MIJN Marktplaats door het vinkje ‘Advertentie actief’ uit te zetten. De advertentie zal dan direct verwijderd worden.

Uw KWPN-paard gratis te koop zetten? Ga direct naar www.kwpnmarktplaats.nl!