KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

Fokker zoekt ruiter & Ruiter zoekt paard

Fokker zoekt ruiter

Ruiter zoekt paard

Om iets te kunnen betekenen voor onze KWPN-fokkers hebben wij deze rubrieken opgezet. Het KWPN biedt hiermee de mogelijkheid om fokkers en ruiters die bijv. woonachtig zijn in dezelfde omgeving elkaar te laten vinden. Fokkers of eigenaren kunnen hun paard(en) aanbieden voor training en uitbrengen in de sport. Ruiters en amazones kunnen zich aanmelden als potentiële berijders.

Beloftes
De KNHS heeft bij de jeugd talentvolle ‘Beloftes’ geselecteerd, kijk hier voor de Beloftes in uw provincie. Meer informatie over de jeugdkaderleden.

Hoe werkt het?
Alleen fokkers en eigenaren die KWPN-lid zijn kunnen gebruik maken van de mogelijkheid tot adverteren. Daarom wordt bij het plaatsen van een advertentie gevraagd om het lidnummer. Wilt u zich aanmelden als ruiter/amazone dan hoeft u geen lid van het KWPN te zijn. Een advertentie plaatsen voor beide rubrieken kan via onderstaand formulier. De advertentie wordt direct geplaatst in de door u gekozen rubriek.

Alle advertenties blijven gedurende zes maanden staan, daarna worden deze verwijderd. Om de advertentie eerder te verwijderen kunt u een e-mail sturen naar redactie@kwpn.nl. Adverteren is geheel gratis, een ieder neemt geheel voor eigen verantwoordelijkheid deel. Het KWPN aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor enig gevolg dat voortvloeit uit deelname aan deze rubrieken. Het KWPN behoudt zich het recht om (niet gepaste) advertenties te verwijderen.

Foto: Dirk Caremans