KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

Media

Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is de Nederlandse fokkerijorganisatie voor spring- en dressuurpaarden, tuigpaarden en Gelderse paarden. Een 22.000 leden zijn in Nederland aangesloten. Prestatiegerichtheid,
duurzaamheid en het aansprekende exterieur zijn de belangrijkste factoren waar het internationale succes van het Nederlandse paard op gebaseerd is. Gemiddeld telt het KWPN jaarlijks circa 10.000 geboren veulens. Al jarenlang neemt het KWPN een toppositie in op de stamboekranglijsten van de internationale overkoepelende fokkerijorganisatie WBFSH.

Zonder hun vierbenige topatleten verdienen paardensporters geen medailles. Op deze pagina(’s) kunt u meer te weten komen over de sportpaarden die de Nederlandse fokkerij groot maken.

Wenst u informatie, wilt u opgenomen worden in het mediabestand of heeft u specifieke vragen? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via info@kwpn.nl of bel de KWPN Informatie Desk: 0341-25 55 55.

Persberichten kunt u sturen naar redactie@kwpn.nl.

Foto’s en video’s maken op het KWPN-centrum
Als bezoeker van activiteiten en evenementen op het KWPN-centrum in Ermelo is het toegestaan om foto’s en video’s te maken voor eigen gebruik. Wilt u foto’s/video’s maken voor verspreiding, commerciële doeleinden en/of in opdracht van een medium? Neem dan vooraf contact op met de afdeling Markteting & Communicatie, Charlotte Dekker (dekker@kwpn.nl).

Mediaguides

Nationale kaders

Eregalerij

Artikelenarchief IDS