KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

Ledenvoordeel

Het KWPN-lidmaatschap biedt u een aantal extra ledenvoordelen.

Met korting naar het WK jonge dressuurpaarden
FEI_WBDCYH_Logo_RGB
Van 3 t/m 6 augustus 2017 vindt het prestigieuze FEI Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De beste dressuurbeloften strijden in verschillende leeftijdscategorieën om de hoogste eer.  Vanaf 2016 is er niet alleen een kampioenschap voor vijf- en zesjarige dressuurpaarden, maar is ook de rubriek voor zevenjarige door de internationale paardensportbond FEI toegevoegd aan het vier dagen durende programma. Op de website www.ermeloyh.com vindt u meer informatie en het programma. U als KWPN-lid krijgt €5,- p.p. korting per toegangskaart (donderdag en vrijdag betaalt u €15,- i.p.v. €20,-, zaterdag en zondag €22,50 i.p.v. €27,50 p.p.) en €15,- korting op het passe partout (€60,- i.p.v. €75,-). NB: De kortingen worden uitsluitend gegeven in de voorverkoop.
Korting wordt alleen verleend wanneer u bij stap 3 van de bestelling, ‘bevestiging’, de kortingscode cq uw lidmaatschapsnummer invult. Indien u zonder deze korting online kaarten besteld, kan achteraf geen aanspraak worden gedaan op restitutie.

Korting op het boek ‘Het-KWPN-paard’
Eind vorig jaar is het boek ‘Het KWPN-paard: Selecteren om te presteren’ verschenen. Het boek kost €19,95 voor KWPN-leden (€24,50 voor niet-leden). Dit mooie boek is een “must have” voor iedere liefhebber van het KWPN-paard. Aan de orde komen onder meer het hedendaagse fokdoel, het belang van een uniforme keuringsstandaard, het verschil tussen constateren en waarderen en het nut en de noodzaak van het zogeheten ‘lineair scoreformulier’.

Het boek ‘Het KWPN-paard: Selecteren om te presteren’ neemt de lezer stap voor stap mee door de complete scoreformulieren en behandelt alle kenmerken, die van invloed kunnen zijn op het sportpotentieel van het KWPN-paard: van rompmodel tot omvang van het beenwerk en van de ruimte in de stap tot de mate van voorzichtigheid bij het vrijspringen bij springpaarden. Het boek is voorzien van gedetailleerde illustraties en bevat praktische links naar videobeelden van de bewegingskenmerken vrijbewegen en vrijspringen. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over het nut en de noodzaak van het beoordelen van onze paarden.

Bestel het boek nu in de KWPN Webshop.

Bij het KWPN krijgt u meer

• Ontvang het KWPN-magazine IDS, boordevol artikelen over fokkerij en sport;
• Deelname aan alle KWPN-activiteiten zoals keuringen, aanlegtesten en competities;
• Registreer uw fokproduct;
• Onbeperkt kijkplezier op het videoportaal www.kwpn.tv;
• Bied uw paard of veulen gratis te koop aan via MIJN KWPN op het nieuwe portaal KWPN Marktplaats;
• Toegang tot MIJN KWPN met info over geregistreerde paarden en fokproducten;
• Toegang tot de KWPN Database, met informatie over alle bij het KWPN geregistreerde paarden;
• Volledige toegang tot de KWPN Hengstendatabase met alle goedgekeurde en erkende hengsten;

Word lid en profiteer ook van al deze voordelen