KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

IDS & KWPN Magazine

KWPN Magazine
Het KWPN geeft tweemaal per jaar het KWPN Magazine uit, dat gratis wordt verstrekt aan de leden en tevens in de losse verkoop wordt aangeboden.

KWPN Magazine nummer 1 ligt op 27 januari bij alle KWPN-leden op de mat. Hierin vertelt olympisch kampioene Charlotte Dujardin over de functionele bouw van haar Valegro en het effect daarvan in de dagelijkse training, springruiter Pieter Keunen licht toe wat hij zo gaaf vindt aan fokken, Harrie van Middelaar laat zien hoe hij een tuigpaard dressuurmatig traint, Judith Ribbels demonstreert het optimaal trainen van een paard voor de IBOP en Marian Dorresteijn en Wout-Jan van der Schans leggen uit waarom zij vinden dat iedere sporter kennis zou moeten hebben van de bloedlijnen van hun paard. Losse exemplaren zijn voor €4,99 te koop op de KWPN Stallion Show of te bestellen via de webshop van het KWPN.

Bestel KWPN Magazine nr 1. 2017

IDS
‘In de Strengen’ wordt gemaakt door een team van hippische specialisten en gelezen door honderdduizend liefhebbers van sportpaardenfokkerij. Leden ontvangen 21 keer per jaar ‘IDS’, het toonaangevende hippische blad van Nederland waarin fokkerij centraal staat. In tal van rubrieken laat het IDS u kennismaken met de hoofdrolspelers op de keuringen en de internationale concoursen. Ook leest u in IDS alles over KWPN-evenementen, fokkerij-achtergronden, goedgekeurde KWPN-hengsten, paardenhouderij, veterinaire aspecten, en dat alles in binnen- en buitenland.
Gratis proefnummer IDS bestellen

Contact met de redactie?
Heeft u vragen of opmerkingen voor de redactie? Mail redactie@kwpn.nl of bel naar 0341-255500.

Info@KWPN.nl
In de rubriek Info@KWPN.nl behandelen we diverse vragen van onze leden en is er plaats voor ingezonden brieven. U kunt uw vragen mailen o.v.v. ‘Info@-rubriek IDS’ naar info@kwpn.nl.  In het geval van ingezonden brieven verzoeken wij u hierbij behalve uw naam ook uw adres en telefoonnummer te mailen. De redactie behoudt zich het recht voor ingezonden artikelen te weigeren dan wel te redigeren of in te korten. Anonieme bijdragen en open brieven worden niet geplaatst. Zie voor deadlines de verschijningsdata.

Redactie IDS

Verschijningsdata 2017

Advertenties

Opgave ‘veulentjes’

Artikelenarchief IDS

Overzicht en inhoud van alle edities van IDS & KWPN Magazines