KWPN.nl

Hét platform voor de Nederlandse sportpaardenfokkerij

KWPN Salesroom

De hengsten staan nu in de Online Salesroom op KWPN.TV (Onder Sales & veilingen)!

Tijdens de eerste bezichtiging in Ermelo, ook van de tuigpaarden begin januari, worden alle paarden gefilmd. De video’s van de hengsten zullen aan geïnteresseerden getoond worden in de KWPN Salesroom van de KWPN Select Sale in ’s-Hertogenbosch.

Online Salesroom op KWPN.tv

De opnames van alle hengsten komen binnen 24 uur na hun optreden in de kooi automatisch in de Online Salesroom op KWPN.tv te staan. Tevens is er een livestream te bezichtigen tijdens de eerste bezichtiging in Ermelo en de KWPN Stallion Show in Den Bosch.
De paarden in de Online Salesroom op KWPN.tv staan per fokrichting in een categorie op catalogusvolgorde en zijn voor iedereen gratis te bekijken. Het telefoonnummer en e-mailadres van de eerste geregistreerde staat bij de video vermeld zodat er contact opgenomen kan worden.

Lidmaatschap KWPN.tv
Zoals vermeld is de KWPN Salesroom voor iedereen gratis te bekijken.
Om de meeste overige video’s op KWPN.tv te bekijken dient u wel in te loggen. U kunt inloggen met uw lidmaatschap gegevens van het KWPN, waar u ook mee in kunt loggen op MIJNKWPN en de databases.
Indien u geen lid bent, kunt u voor slechts €30,- per jaar onbeperkt genieten van al het moois wat het KWPN te bieden heeft.
Bestel direct een jaarabonnement KWPN.tv.

Video nabestellen
U kunt alle video’s van de hengsten uit de eerste en tweede bezichtiging ook bestellen (voor eigen gebruik) voor €12,50 per stuk.

Meer informatie?
Mail: salespromotion@kwpn.nl