Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Eerste bezichtiging tuigpaard

Eerste bezichtiging tuigpaardhengsten

Het nieuwe jaar wordt op zaterdag 4 januari 2020 spetterend geopend met de Hengstenkeuring Tuigpaard in Ermelo. In de Amaliahal van het Nationaal Hippisch Centrum kan het publiek naast de eerste bezichtiging van de tuigpaardhengsten ook vele shows en presentaties verwachten.

Bekijk uitslagen

Programma
Net als andere jaren worden naast de jonge hengsten, die hun opwachting maken in de eerste bezichtiging, allerlei shows en presentaties aangeboden. Diverse reeds goedgekeurde hengsten laten zich zien in tuig, aan de hand of aan de lange lijnen. Bij de echte tuigpaardliefhebber ontbreekt dit evenement niet in zijn agenda!

Kaartverkoop
Kaarten voor de eerste bezichtiging op 4 januari zijn te verkrijgen aan de kassa voor 10 euro per volwassene, kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen 5 euro entree en kinderen tot en met vijf jaar mogen gratis naar binnen. U betaalt geen parkeergeld.  

Als VIP op de hengstenkeuring
Wilt u vanaf de VIP-tribune genieten van de Hengstenkeuring? Dat kan! Voor 85 euro per persoon (incl. BTW) boekt u een plaats op de loge aan een zespersoons tafel, inclusief hapjes en drankjes (u hoeft geen hele tafel te kopen). Een lunch kan apart worden bijgeboekt voor 15 euro (incl. BTW) per persoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irene van der Peijl (peijl@kwpn.nl, tel.nr. 0341-255 582).

Catalogus
De catalogus, waarin u alle informatie vindt over de aangeboden hengsten, is te verkrijgen aan de kassa van de Hengstenkeuring op 4 januari. De catalogus is ook digitaal in te zien. Klik op onderstaande afbeelding om deze te bekijken. 

Pers
Wilt u als journalist aanwezig zijn op de eerste bezichtiging? Neem dan contact op met Mariëlle van 't Klooster (klooster@kwpn.nl).

Live te volgen op KWPN.tv

De eerste bezichtiging is de hele dag gratis te volgen via de livestream. KWPN-leden kunnen het evenement ook op een later moment helemaal terug kijken.

Foto header (Hubert): Paardenkrant/horses.nl

Naar KWPN.tv
€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners