Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Meer KWPN

Volg het KWPN overal

Uiteraard houden wij je op de hoogte via de website en het KWPN Magazine, maar ken je ook onze andere kanalen? Zo hebben wij een Facebook-pagina waar je snel het laatste nieuws leest, een Instagram-account waar we veel achter de schermen foto's plaatsen. Zorg dat je onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvangt waar alle actuele onderwerpen aan bod komen. Op KWPN.tv geniet je 24 uur per dag van reportages, vlogs, weekjournaals en livestreams.

Volg het KWPN overal

Achter de schermen

Bekijk hier achter-de-schermen-foto's van KWPN.tv-reportages, interviews en nog veel meer!

Achter de schermen

Woensdag Weetjes

De KWPN-database bevat een schat aan informatie die wij graag willen delen. In deze online serie komt er iedere keer een andere statistiek aan bod. Zo krijg je hier antwoord op de vragen: Welke spring- en dressuurhengsten hebben de meeste nakomelingen in de sport? Wie zijn de beste EPTM-merries van 2018? Wat zijn de populairste veulennamen van 2018? En nog veel meer!

Woensdag Weetjes

KWPN Magazine uitgelicht

Een prachtig magazine boordevol met fokkersverhalen, successtory's van sporters, veterinaire artikelen en nog veel meer valt twaalf keer per jaar op de mat bij onze leden. Het KWPN Magazine bestaat sinds 2016, tweemaal per jaar kregen onze leden deze extra dikke en luxe editie in de bus tot en met 2018. Tussen het verschijnen van de KWPN Magazines verscheen, in 2018, het ledenblad In de Strengen 19 keer per jaar. Van iedere editie lichten wij enkele van deze verhalen uit, ben je geen lid? Het KWPN Magazine is ook te bestellen via onze webshop!

KWPN Magazine - In de Strengen

Vraag het ons

Wil je iets kwijt aan ons, heb je een specifieke vraag of ideeën voor het KWPN Magazine, KWPN.tv of de website? Wij horen het graag!

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners