Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het kampioenschap vier- tot en met zevenjarige stermerries springgericht stond eigenlijk op een later tijdstip van de dag gepland, maar vanwege de oplopende temperatuur werd deze rubriek naar een eerder tijdstip verschoven. Kampioen hierin werd de complete Hannelore.

In de baan stonden Arnold Kootstra, Peter Strijbosch en Cor Loeffen. De laatste lichtte de merries in het kampioenschap toe. “We hebben vanmorgen deze vier paarden geselecteerd vanwege hun exterieur en beweging en houden natuurlijk ook hun verrichting in ons achterhoofd. Voor ons was Hannelore het meest complete paard. Een hele charmante merrie duidelijk in het rechthoeksmodel gebouwd met een functionele draf. Ze heeft ook al een goede IBOP afgelegd.” De Quality Time-dochter van f\g A.J. Klein uit Hattemerbroek komt uit stermerrie Treasure (v.Great Pleasure). De aansprekende schimmel kreeg tevens een uitnodiging voor de NMK. 

Reservekampioen van het gezelschap werd Ilysis N. Deze Cardento-dochter van f/g  G.J. Nijeboer uit Lent is geboren uit sportmerrie Oasis (v.Julio Mariner). De jury loofde de bruine merrie  om haar mooie merrieopdruk en de lengte in haar hals. Omdat zij nog geen verrichting heeft afgelegd, kreeg ze geen uitnodiging voor de NMK. Dit laatste was wel het geval bij de nummer drie, Gominka L (Numero Uno uit Vreiminka elite prest prok v.Quite Easy I). Deze bruine is gefokt bij mw. H. Dissel in Veenendaal en staat geregistreerd bij S.M. Schmuecker in Putten.

GJ voor KWPN
Overname zonder bronvermelding niet toegestaan

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners