Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen


De eerste competitiewedstrijd van de Blom Hengstencompetitie Springen 2017/2018 zal op 21 november plaatsvinden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, gevolgd door de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie dressuur op 22 november.

Op dinsdag 21 november wordt er begonnen om 16.45 uur met de Blom Hengstencompetitie Springen klasse Z/ZZ. Hierin komen giganten uit de G-jaargang aan de start, zoals de succesvolle Global Express (v.Oriënt Express) onder Lennard de Boer en de hengst Graziano (v.Baltic VDL) die in september nog knap vierde werd op het WK in Lanaken. Na een ruiterwissel maakt hij nu zijn opwachting onder Micky Morssinkhof.

Debutanten
Vervolgens zal er om 17.35 uur worden gestart met de klasse M. Ook hierin mag mooie sport verwacht worden, dankzij de veelbelovende hengsten uit de H-jaargang. Naast diverse hengstencompetitie-debutanten wordt het een weerzien met toptalenten als Heart Touch (v.Untouched), Herakles (v.Catoki) en Highway M TN (v.Eldorado van de Zeshoek). Vanaf 19.20 uur de beurt aan de jonge hengsten, die in twee manches op L-niveau de strijd met elkaar aan gaan. Nieuw dit jaar is dat de vierjarige hengsten niet door juryleden worden beoordeeld, maar een parcours op tijd en strafpunten zullen springen. Voor deze wedstrijd zijn onder meer de recent goedgekeurde It’s Otto (v.Etoulon VDL) en Cantona TN (v.Codex One) aangemeld, evenals met eveneens hoge punten ingeschreven hengsten als It’s A Dream (v.Toulon), Ibolensky (v.Cornet Obolensky), Indian Gold (v.Cassini Gold) en I Am Codex (v.Codex One).

Kortom: een wedstrijd om niet te missen! Bezoek de Blom Hengstencompetitie in Ermelo op 22 november of volg deze eerste competitiewedstrijd via de livestream op KWPN.TV. De competitie vervolgt op 11 december bij Equestrian Centre De Peelbergen, en op 2 januari in Zuidbroek.

Bekijk hier de startlijsten van de Blom Hengstencompetitie Springen

(JS voor KWPN, foto Graziano ©Hippofoto.be)

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners