Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Nadat gister de tweede wedstrijd van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie dressuur is verreden, kan het tussenklassement opgemaakt worden. Indian Rock, Total U.S. en Gunner KS leiden in hun klasses.

Met een eerste plaats in Ermelo en een gedeeld tweede plaats in Kronenberg, gaat de Apache-zoon Indian Rock (uit Crisjena keur IBOP-dres van Vivaldi, fokker J. de Bruin) onder Emmelie Scholtens met 171 punten aan de leiding. Hij slaat daarmee een gat van vijf punten naar zowel In Style (Eye Catcher uit Sissy van Lorentin I, f/g Joop van Uytert) met Renate van Vliet in het zadel en de hengst waarmee Indian Rock gister de tweede plaats deelde: krachtpatser Imposantos (Wynton uit Zarina elite IBOP-dres van Krack C, fokker Willy Wijnen) onder Bart Veeze. Voorlopig vierde staat de Bon Bravour-zoon Iconic B (uit Niniek STV keur pref prest sport-dres van Jazz, fokker Stal De Beukenvallei) onder Joyce Lenaerts. De winnaar van Kronenberg, Intro K (Apache uit Zastrade ster pref PROK d-oc van Rousseau, fokker Daan Kösters), is met Femke de Laat opgeklommen naar de vijfde positie.

Klasse M
Ook in de klasse M gaat de hengst aan de leiding die in Ermelo won, en in Kronenberg tweede werd: Total U.S. (Totilas uit Sondra van Sir Donnerhall, fokker Gestüt Lewitz) onder Dinja van Liere. De hengst die gister won, Henkie (Alexandro P uit Beaujamanda ster van Upperville, fokker Gait Hekkert), heeft niet aan de eerste wedstrijd in Ermelo kunnen deelnemen omdat hij daarin verplicht aan de start kwam bij de Gelderse paarden. Total U.S. verzamelde in twee wedstrijden 175 plaatsingspunten en met 163 plaatsingspunten volgt de getalenteerde Habanna (Vivaldo uit Dimare elite sport-dres d-oc van Van Gogh, fokker Bert Rutten) onder Kirsten Beckers als tweede. De verschillen in het tussenklassement zijn klein, aangezien Hermès (Easy Game uit Bukkie keur EPTM-dres van Flemmingh, fokker G. Gijsbers) als derde volgt met 161 punten en Hummer (Westpoint uit Winde ster van Farrington, fokker B.P. Hartman-van Tilborgh) met 159 punten als vierde.

Gunner KS scoort
Als enige hengst in de klasse Z nam Gunner KS (Belissimo M uit Ronnevanck ster pref prest PROK sport-dres van Vincent, fokker Arthur Kleijwegt) onder Dana van Lierop aan beide wedstrijden deel en gaat daarmee fier aan de leiding. Gister won hij in Kronenberg met een puntentotaal van 80.

Klik hier voor de tussenstanden

JS voor KWPN

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners