Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Morgen gaat het fokkersfeest van het jaar van start, de KWPN Stallion Show 2018! Koop nu nog kaarten in de voorverkoop en profiteer als (Jong)KWPN-lid van kortingen. 

Kom van 31 januari tot en met 3 februari genieten op de KWPN Stallion Show van de crème de la crème van de KWPN-fokkerij. Vier dagen lang komen sport, fokkerij en show samen in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Net zoals vorig jaar heeft u maar één kaart nodig voor de hele dag en avond samen. Op zaterdag is een spectaculair avondprogramma toegevoegd, de Symphonica Horse Show, waar u ook met uw dagkaart van kunt genieten. Komt u pas later op de dag naar de Brabanthallen, dan kunt u op donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur uitsluitend aan de kassa een kaartje kopen voor een gereduceerd tarief, namelijk 23 euro op donderdag en 25 euro op vrijdag. Kaarten aan de kassa uitsluitend op basis van beschikbaarheid.

Morgen staat geheel in het teken van de tweede bezichtiging van de springhengsten, dit wordt vervolgd op donderdag met tot slot de kampioenskeuring, de KSS voor de springhengsten, presentatie van de hengsten die goedgekeurd zijn in 2017 en de nieuwe predikaathengsten, de finales van de Blom Hengstencompetitie Springen, de VHO Trofee, de Grote Prijs én Olympisch kampioen Big Star wordt gehuldigd als Stallion of the Year. De fenomenale hengst zal nog eenmaal zijn opwachting in de ring maken, onder het zadel van een gelegenheidsruiter. Op vrijdag vervolgd het programma met de tweede bezichtiging voor de dressuurhengsten en de Gelderse hengsten, de kampioenskeuring van de Gelderse hengsten, presentatie van de dressuur- en Gelderse hengsten die zijn goedgekeurd in 2017, presentatie van de nieuwe predikaathengsten, de G-jaargang, finales van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur maar ook verschillende clinics. De slotdag wordt gevuld met het vervolg van de tweede bezichtiging van de dressuurhengsten en de kampioenskeuring, maar ook de tuigpaardhengsten maken hun opwachting in de tweede bezichtiging en de kampioenskeuring, gevolgd door de presentatie van de tuigpaardhengsten die zijn goedgekeurd in 2017, de Oregon Trofee, de KSS voor de dressuurhengsten en tot slot wordt de hengstenkeuring afgesloten met een spectaculaire show: de Symphonica Horse Show. Koop nu nog je tickets in de voorverkoop en profiteer van de leden-korting.

De korting voor (Jong)KWPN-leden wordt later in het bestelproces verwerkt. Voer hiervoor uw lidmaatschapnummer in beginnende met KWPN of JKWPN. Bijvoorbeeld: KWPN123456.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners