Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vandaag gaan de KWPN Kampioenschappen verder met de Blom Cup. De vijf-, zes- en zevenjarigen betreden vandaag de piste voor het eerste onderdeel van de halve finales. Morgen is de halve finale van de vierjarigen en lopen de vijf-, zes- en zevenjarige springpaarden de tweede omloop van de halve finales om de Blom Cup.

Volg vandaag op KWPN.tv de livestream van de hoofdring. Deze start om 9.00 uur met de zesjarigen, waarin 113 combinaties aan de start verschijnen. Om 9.45 uur starten de vijfjarigen in ring 2, deze is via livescoring te volgen, niet op KWPN.tv. Om 13.45 uur is het de beurt aan de zevenjarige springpaarden. Deze springen in de hoofdpiste en de gehele wedstrijd hiervan is op KWPN.tv te volgen. Morgen komen alle leeftijdscategoriën aan de start, gevolgd door de finales op donderdag 16 augustus.

De beste 25 vierjarigen van de halve finale gaan door naar de finale, waar ze wederom op punten worden beoordeeld. De halve finale voor vijf-, zes- en zevenjarigen bestaat uit twee onderdelen. In het eerste onderdeel leggen de paarden een springparcours af volgens tabel A met een vastgestelde toegestane tijd volgens artikel 238.2.a. In tegenstelling tot het bepaalde in het reglement, worden deelnemers met een gelijk aantal strafpunten gelijk geplaatst. In het tweede onderdeel komt de beste 70% uit het eerste onderdeel in actie en leggen de paarden een springparcours af in twee fasen volgens artikel 274.5.f. Het klassement van de halve finale wordt opgemaakt door de strafpunten, die behaald zijn in het eerste en tweede onderdeel van de halve finale, bij ekaar op te tellen. Het aantal deelnemers aan de finales voor vijf- en zesjarige paarden is 30 en voor zevenjarige paarden 20. Alle paarden (incl. vierjarigen) beginnen in de finale met een schone lei, dat wil zeggen dat het resultaat van de halve finale geen rol meer speelt voor het klassement van de finale.

Volg hier de livescoring.
Ga naar KWPN.tv en volg live alles in de hoofdring (zes- en zevenjarigen

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners