Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De Pavo Cup voor vier- en zesjarigen zijn van start. Beide ringen zijn vandaag live te volgen via KWPN.tv. Om 11.45 uur gaan de vijfjarigen dressuurpaarden van start, ook dit is live te volgen op KWPN.tv. De juryleden van de zesjarigen zijn Bert Rutten en Christa Larmoyeur, van de vierjarigen Henriëtte Smits en Gert van den Hoorn en de vijfjarigen worden gejureerd door Toine Hoefs en Arie Hamoen.

Eén van de hoogtepunten van de KWPN Kampioenschappen is de strijd van jonge dressuurtalenten om de Pavo Cup. De op de Centrale Keuringen geselecteerde talenten strijden in Ermelo om een plek in de finale. De finale bestaat uit twee finaleronden. In de eerste finaleronde worden maximaal twee combinaties tegelijk in de baan toegelaten. Zij dienen op verzoek van de jury een aantal verrichtingen te laten zien. Vervolgens worden de beste paarden per leeftijdscategorie in de tweede finaleronde gereden en beoordeeld door een gastruiter.

Zaterdag 18 augustus zijn de finales van de vier-, vijf- en zesjarige paarden. Deelname aan de eerste finaleronde is open voor de 20 hoogstgeplaatste paarden van de vier- en vijfjarigen van de halve finale (inclusief de ex aequo's voor de 20e plaats) en voor de 12 hoogstgeplaatste paarden van de zesjarigen van de halve finale (inclusief de ex aequo's voor de 12e plaats). De beste paarden worden overgereden door de gastjury Stefanie Wolff.

Net zoals vorig jaar voert Everdale de startlijst van de halve finales van de Pavo Cup aan. Zowel bij de vier- als vijfjarigen overtreft geen hengst het aantal nakomelingen.

Startlijsten/uitslagen
Livestream
Catalogus

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners