Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Een paar weken geleden voorspelde Willem Greve al dat hij op het podium zou eindigen met de Zirocco Blue VDL-dochter Gogo Karla V en hij hield woord. Kampioen bij de zevenjarigen!

Zeven combinaties kwamen terug voor de barrage bij de zevenjarigen, en daarin lag de strijd nog volledig open. Willem Greve had twee ijzers in het vuur en sprong met beide troeven naar een podiumplaats. Met de scherpe, zeer voorzichtige Zirocco Blue VDL-dochter Gogo Karla V sport-spr (uit Bokarla V elite EPTM-spr PROK van Indoctro, fokkers Gea en Andries Veenstra) zette hij het allerbeste resultaat neer. “Geweldig, deze merrie gaf me gelijk al een heel goed gevoel en dat het hier zo uitpakt is fantastisch!” Hij kocht de merrie samen met Marc en Julia Houtzager begin dit jaar op Indoor Drachten.

Twee keer Eldorado
Rembo Been kon zich als tweede opstellen na eveneens een vlotte nulronde in de barrage met Gouverneur (Eldorado van de Zeshoek uit W-Newia ster prest van Burggraaf, fokker W. van ’t Hul uit Zalk). Ook op de derde plaats eindigde een zoon van Eldorado van de Zeshoek, namelijk de KWPN-goedgekeurde hengst Grandorado TN (uit Charmieque elite IBOP-spr EPTM-spr sport-spr PROK van Carolus II, fokkers D.J. Verhoeven en M. Rietberg) die eveneens keer op keer nul sprong in deze finale. Deze drie mogen samen met nog zes KWPN’ers naar het WK in Lanaken.

Bekijk hier de volledige uitslagen.JS voor KWPN / Foto HippoFoto

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners