Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Met bijzonder veel overtuiging liet Total U.S. in de eerste finaleronde zien dat hij uit het juiste dressuurpaardenhout is gesneden. Edward Gal bracht de KWPN-goedgekeurde Totilas-zoon naar 93 punten, goed voor een royale overwinning en met 178,8 punten gaat de met veel lossigheid bewegende Total U.S. ruimschoots aan de leiding in de tussenstand.

“Wat een feestje om deze laatste groep te jureren”, verzucht Mariette Sanders – van Gansewinkel na het optreden van Total U.S. (Totilas uit Sondra van Sir Donnerhall, fokker Gestüt Lewitz uit Steinfeld) en Hartsuijker. “Total U.S. heeft al het vermogen om heel hoog te eindigen en werd bovendien heel goed voorgesteld.” De negens vlogen Total U.S. om de oren: een 9 voor de stap, een 9,3 voor de draf, een 9,7 voor de fantastische galoppade, een 9 voor de harmonie en een 9,5 voor de aanleg van deze topatleet. 

Hartsuijker
Het tweede paard dat overgereden wordt door gastruiter Stefanie Wolf is Hartsuijker. Deze Johnson-zoon (uit Balinda ster IBOP-dres PROK van Scandic, fokkers M. Wolfs – van den Berg uit Rekken en I.D. Wolfs uit Loenersloot) werd goed voorgesteld door Dinja van Liere en kwam met een mooie cijferlijst tot 86,8 punten. Voorlopige tussenstand: 175,8 punten.

Dinja van Liere
De Pavo Cup staat weer volledig in het teken van Dinja van Liere, want naast de door haar opgeleide Total U.S. en de eerder genoemde Hartsuijker, brengt zij ook Haute Couture naar de derde plaats en met 83,8 punten mag ook deze elitemerrie worden overgereden. 

Haute Couture draaft er goed over
“Een naam die past bij deze merrie”, stelt Sanders-van Gansewinkel over de goed dravende Connaisseur-dochter (uit Destiny ster PROK van Krack C, fokkers Joop van Uytert en Albert Drost). Dinja van Liere bracht de merrie naar het totaal van 85,6 punten. De hoogste punten waren voor het draven (8,9), al kan zelfs dat cijfer nog toenemen als de merrie aan kracht wint. Voorlopige tussenstand: 169,4 punten.

Uitslag

SR voor KWPN; overname niet toegestaan.

Foto Total U.S.: Jacob Melissen

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners