Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De KWPN-goedgekeurde Imposantos heeft zijn koppositie vast weten te houden en is daarmee de winnaar van de Pavo Cup bij de vijfjarigen. De Wynton-zoon kreeg van gastamazone Stefanie Wolf een 9,8 voor het overrijden. De getalenteerde Inferno, de verrassing van de Pavo Cup, werd met een 9,7 gewaardeerd en eindigt daarmee op de tweede plaats in de eindstand.

“Veel kwaliteit bij de vijfjarigen”, oordeelt de Duitse Stefanie Wolf die zichtbaar met veel plezier met Imposantos aan het werk was. “Een krachtig paard waar je fijn op kunt zitten. Imposantos laat zich goed schakelen. De galop is makkelijk te verzamelen en ook de zijgangen loopt hij erg makkelijk door. Een paard met veel kwaliteit en heel fijn om te rijden.”

Inferno verrassing van de Pavo Cup
Everdale-nazaat Inferno mag met recht de verrassing van de Pavo Cup genoemd worden. Een groot talent die in alle gangen veel mogelijkheden laat zien. “Ik was met heel veel plezier met dit paard aan het werken. In alle gangen laat ze je fijn zitten. Ze volgt altijd de hand en ze schakelt heel makkelijk. Ik kan werkelijk niets negatiefs bedenken.”

Imagine
De derde positie is voor Imagine die de gastamazone een heel goed gevoel gaf. “Ik houd ervan als paarden heet zijn. Ze loopt fijn door het lijf heen, alles voelt soepel en licht aan. Ze zou in het geheel wat meer mogen stretchen, maar overal had ik een goed gevoel.”

SR voor KWPN; overname niet toegestaan.

Foto Imposantos: Jacob Melissen

Bekijk de reactie van Bart Veeze op KWPN.tv

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners