Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het magische weerzien met Totilas afgelopen vrijdag is ook de landelijke pers niet ontgaan. Een overzicht van Totilas en de KWPN Stallion Show in de landelijke pers vindt u hier:

NOS Nieuwsuur
Nieuwsuur heeft een item gemaakt over Totilas, waar o.a. ook Edward Gal in beeld en aan het woord komt. Dit item wordt vanavond uitgezonden in het sportgedeelte rond 22.40 uur. De uitzending is na afloop ook terug te kijken via de website van de NOS.

Langs de lijn Radio 1
Ook Langs de lijn was op vrijdagavond op de KWPN Stallion Show en maakte een radiorapporage over het weerzien met Totilas. O.a. Edward Gal en Matthias Alexander Rath komen aan het woord in het paar minuten durende item dat morgen tussen 20.30 en 23.00 uur te horen is op Radio 1. De aflevering is achteraf terug de luisteren via de website van NPO Radio 1 

Sedoc Onderzoekt NPO2
Gregory Sedoc, voormalig hordeloper, brengt In Sedoc Onderzoekt de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in de topsport onder de aandacht. In elke aflevering bezoekt Sedoc laboratoria en testcentra waar de nieuwste onderzoeken en testen plaatsvinden. Daarnaast gaat hij in gesprek met wetenschappers en topsporters. Sedoc was op de KWPN Stallion show aanwezig en volgde daar de hengsten van Team Nijhof en ook KWPN-inspecteur Floor Dröge komt aan het woord.
Sedoc Onderzoekt is vanaf dinsdag 2 april te zien op NPO 2, in welke aflevering de KWPN Stallion Show aan bod komt is nog niet bekend.

Brabant Dagblad: Toppaard Totilas nog één keer in de ring, Den Bosch geeft staande ovatie
Bekijk hoe het Brabants Dagblad Totilas volgt vanuit de vrachtwagen de ring in en lees ook het bijbehorende artikel.
Bekijk de video / lees het artikel

Directeur Piet Peters wordt tevens geinterviewd door het Brabant Dagblad, die ook op de donderdag van de KWPN Stallion Show aanwezig waren.
Bekijk de video

Magisch weerzien Totilas op KWPN.tv
Na 9 jaar kwam dressuurlegende Totilas terug naar de KWPN Stallion Show voor een weerzien met het publiek, zijn (klein)zonen én Edward Gal! Een prachtige show vol emotie en de negentienjarige hengst liet in handen van Matthias Alexander Rath zien hoe topfit hij nog altijd is!
Bekijk de compilatie op KWPN.tv (openbaar)

De gehele 'Black Magic' show met Totilas in de hoofdrol is terug te zien op KWPN.tv (exclusief voor KWPN-leden).
Bekijk de gehele show

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners