Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vanochtend werd op social media bekendgemaakt dat Cekatina, de merrie van het Nieuw-Zeelandse echtpaar Tim en Jonelle Price, te koop is. Eind vorig jaar werd Cekatinka genomineerd in de verkiezing Horse of the Year en was ze het beste KWPN-eventingpaard van de WBFSH.

In een interview van het tweede KWPN Magazine van 2018 was Jonelle Price al lovend over de merrie: "Cekatinka is een uniek paard. Haar wedstrijdmentaliteit maakt haar zo speciaal. Ze is mooi en heeft een geweldig karakter." Tim Price schrijft op zijn Facebookpagina: “Vanwege onvoorziene omstandigheden is er een mogelijkheid ontstaan ​​om een ​​van ’s werelds best presterende merries te kopen."

Afgelopen zomer nam het duo deel aan de Wereldruiterspelen in Tryon en behaalde daar een achtste plaats een jaar eerder schreven zij de military van Boekelo op hun naam. Oorspronkelijk was het Tim's vrouw, Jonelle, die de merrie reed. Maar door haar zwangerschap en met het oog op de Wereldruiterspelen nam Tim haar tijdelijk over. En nu staat de King Kolibri-merrie (uit Katinka ster prest van Julio Mariner, fokker Jan Greve uit Haaksbergen) te koop. "De 12-jarige Tinka is ongetwijfeld een van de meest opvallende talenten in de aanloop naar de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokyo. Als alternatief bestaat de mogelijkheid om half eigenaar te worden. Er bestaat ook de mogelijkheid om met Tinka binnen Team Price te blijven", besluit Tim Price zijn Facebookbericht.

Hoefslag/KWPN
Foto: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners