Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De KNHS heeft de starttijden van het Nederlands Kampioenschap Dressuur indoor in de subtop-rubrieken bekendgemaakt. De allereerste klasse die op zaterdag 2 maart wordt verreden is de Lichte Tour.

Daniëlle Heijkoop komt met Damirez (v.Sandro Hit) als eerste in de ring in Ermelo om 09.00 uur. Daarna volgen onder meer Joyce Heuitink met Gaudi Vita (v.Apache), Jeanine Nekeman met Ferrari (v.Apache) en Adelinde Cornelissen met Governor STR (v.Totilas).

Amaliahal
Na de Lichte Tour worden in de Amaliahal achtereenvolgens de proeven bij de Young Riders, de kür van het ZZ-zwaar, de Lichte Tour, de Zware Tour, en de U25 afgewerkt. In de Zware Tour zien we opnieuw Adelinde Cornelissen terug, dit keer met de door haar ouders gefokte ruin Zephyr (v.Jazz) onder het zadel. Zij neemt het op tegen onder meer Emmelie Scholtens en Desperardo (v.Vivaldi), Robin van Lierop en Cupido (v.Rhodium), Hans Peter Minderhoud en Zanardi (v.Rubels) en Maxime van der Vlist en Bailey (v.Negro).

Willem-Alexanderhal
In de Willem-Alexanderhal wordt afgetrapt met het ZZ-Zwaar. Op de startlijst vinden we onder meer Dinja van Liere met Haute Couture (v.Connaisseur), Adelinde Cornelissen met Goodman RWP (v.Jazz) en Laurens van Lieren met Grandeur A (v.Jazz).

Kadervormend
Na het ZZ-Zwaar is het de beurt aan de junioren en de children. Voor de children geldt de wedstrijd door de geringe deelname uitsluitend als kadervormend en niet als KNHS kampioenschap. Ook voor alle andere categorieën telt het KNHS kampioenschap als kadervorming, daarom rijden de combinaties een klassieke proef en geen kür.

De toegang is tijdens alle KNHS Indoorkampioenschappen gratis.

Meer informatie:KNHS Indoorkampioenschappen

Kijk hier voor de startlijsten van 2 maart

Foto Gaudi Vita: Dirk Caremans
Bron: KNHS/Hoefslag

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners