Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Drie oudere dressuurhengsten hebben tijdens de eerste bezichtiging in december een rechtstreekse uitnodiging ontvangen voor de derde bezichtiging in Den Bosch, te weten All At Once (Ampère uit Wynona RB keur sport-dres van Gribaldi, fokker Stal 104 BV uit Wijdewormer), Cum Laude (Apache uit Pacharel T prest pref van Weltmeyer, fokker J.A.M. Schel uit Linden) en Crosby (Chippendale uit Perrodelin elite sport-dres prok van Flemmingh, fokker TH. En J. Deenen uit Heyen).

Vanwege hun eigen prestaties waren deze Lichte Tour-hengsten vrijgesteld voor het vrijbewegen. Tijdens de KWPN Stallion Show zijn de hengsten aangewezen voor het 5-daags onderzoek naar hun stalgedrag, dat deze week plaats vond op het KWPN-centrum. Alle drie de hengsten zijn geslaagd voor dit onderzoek en hebben daarmee hun KWPN-dekbrevet gehaald. De hengsten zijn, met betrekking op het stalgedrag, beoordeeld als eerlijke betrouwbare hengsten die gemakkelijk in de omgang zijn en rustig op stal.

Aanparingsadvies
Waar All At Once de lichtvoetigheid, souplesse en gedragenheid kan toevoegen aan de dressuurpaardenfokkerij, geeft Cum Laude een bijdrage in het formaat en rijdbaarheid alsmede de houding in beweging . Het aanparingsadvies van Crosby is het formaat, het lichaamsgebruik en de beentechniek dat hij kan toevoegen aan de dressuurpaardenfokkerij. De rapporten van deze hengsten worden gepubliceerd in het KWPN Magazine dat volgende week vrijdag 15 maart verschijnt, alle informatie vindt u tevens vanaf heden in de online KWPN Database.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners