Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vrijdag 19 april is het weer zover; Van Olst Sales editie 2019. Deze veiling is een unieke kans om een jong (gereden) talentvol paard te kopen. De collectie 2019 bevat een groot aantal zeer opvallende paarden; paarden met talent voor het hoogste niveau, goedgekeurde hengsten en genetisch zeer interessante (fok) merries.

Glamourdale is goed vertegenwoordigd in deze collectie met tien nakomelingen, waaronder ook een aantal interessante merries, die naast een sportcarrière ook als fokmerrie ingezet kunnen worden. Deze merries zijn allen ster en behaalden goede punten tijdens de stamboekopname. Maar ook Glamourboy, de kampioen van de jonge NRPS-hengsten 2019, geeft acte de presence. Glamourboy is een zoon van Wereldkampioen Glamourdale uit een moeder van de Grand Prix-hengst Tango. De KWPN-goedgekeurde George Clooney laat dit jaar meerdere zeer getalenteerde paarden zien. Moderne paarden met de juiste techniek en instelling. Bijvoorbeeld de ruinen; Laptop (mv. Lord Leatherdale) en Legolas (mv. Tolando) maar ook de goedgekeurde NRPS-hengst Gregory uit de moederlijn van Don Schufro. Ook Grand Prix-hengst Everdale en de preferente topvererver Negro zijn sterk vertegenwoordigd in deze collectie met o.a. Lucky Star (Everdale x Sonique) en Liberty (Negro x Montreal). De paarden in de Van Olst Sales zijn allemaal röntgenologisch gekeurd en alle gegevens zijn bij ons bekend van veulen tot 3 jaar.

Op 17 april, aanvang 19.30 uur, en 19 april, aanvang 15.00 uur, geven wij een presentatie van onze veilingcollectie in Den Hout. Vrijdag 19 april zal de veiling om 19.30 uur beginnen in Den Hout. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.vanolstsales.com of kunt u contact opnemen met ons via info@vanolsthorses.com

Collectie 2019

Van Olst Horses
Terheijsensspoor 9
4911 BW Den Hout

Bron: Van Olst Sales
Foto Loverdale (Glamourdale x UB40)

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners