Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Niet alleen de Pavo Cup ondergaat veranderingen, ook de Blom Cup wordt iets aangepast. Al jarenlang zorgt het KWPN Kampioenschap voor jonge springpaarden voor prachtige springsport en mogen later in het seizoen deze beste vijf-, zes- en zevenjarige het KWPN vertegenwoordigen op het WK Jonge Springpaarden in Lanaken.

Net zoals dat de Pavo Cup op dezelfde dag wordt georganiseerd als de Nationale Merriekeuring voor dressuurpaarden, zijn de finales van de Blom Cup nu op dezelfde dag als de Nationale Merriekeuring voor de springpaarden. Liefhebbers van de springpaarden kunnen op deze dag dus genieten van zowel sport als fokkerij én hoeven daarvoor maar één keer naar Ermelo af te reizen.

Omdat er tijdens de KWPN Kampioenschappen niet meer gebruik wordt gemaakt van het WK-stadion is er op het hoofdterrein ruimte om daar zowel de keuringsrubrieken als de springfinales tegelijkertijd te houden.

De vierjarigen springpaarden hoeven zichzelf niet meer te selecteren of aan een bepaalde sportstand te voldoen om deel te kunnen nemen aan de halve finale, zij kunnen zich nu rechtstreeks hiervoor inschrijven. Ook de vijf-, zes- en zevenjarige hoeven niet meer aan een bepaalde sportstand te voldoen. Het inschrijfgeld voor alle combinaties is verhoogd naar 100 euro excl. btw.

De halve finales van de Blom Cup worden verreden op dinsdag 13 en woensdag 14 augustus, de ontknoping van de finales is op donderdag 15 augustus. De inschrijvingen gaan vanaf volgende week open via Mijn KWPN.

Meer informatie over de Blom Cup en de KWPN Kampioenschappen.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners