Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De KWPN-goedgekeurde hengsten Key West en King De Niro zijn verkocht. Tangelo van de Zuuthoeve-zoon Key West vertrekt naar Groot-Brittanië, zijn leeftijdgenoot King De Niro is in Italiaanse handen.

Roelof Bril, die eveneens fokker was van de hengst, heeft Key West (Tangelo van de Zuuthoeve uit Zanory T keur prest van Phin Phin) verkocht aan Runninwell Sport Horses. De hengst is verkocht voor de sport, maar blijft beschikbaar via diepvriessperma. King De Niro is verkocht aan familie Magni, de hengst zal gestald en getraind blijven op Dressuurstal Van Baalen.

Key West
“Er zijn veel jonge springhengsten en Key West dekte weinig”, vertelt Roelof Bril over de verkoop van zijn hengst, die op de KWPN Stallion Show derde werd in de kampioenskeuring. “Wel is er vraag naar kwaliteitsvolle sportpaarden, dus kon ik hem goed verkopen. Key West kan gewoon heel goed springen en hij komt uit een goede stam. Deze mensen hadden al langer belangstelling voor hem, ze hebben nu zowel Key West als het 1.50-paard Cuba Libre bij mij gekocht.”

King De Niro
King De Niro (De Niro uit Grandinosa elite PROK van Ampère, fokker T. Huizing uit Donderen) stond al ruime tijd in training bij Dressuurstal Van Baalen. Zij stelden hem ook voor op het verrichtingsonderzoek, waar de hengst 82,5 punten scoorde met negens voor rijdbaarheid en zijn galop. In Brakel viel het oog van de Italiaanse familie Magni, al langer klant bij DVB, op de hengst. King De Niro zal in Nederland in training blijven, waar de Italiaanse Lichte Tour-amazone Patricia Ades de hengst regelmatig zal rijden. 

MvE voor KWPN 

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners