Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Niet alleen de Canturano-dochter Sterrehof’s Dante maar ook de één jaar jongere Evita deed goede zaken dit weekend. Met Steve Guerdat in het zadel eindigde deze Canturano-dochter als tweede in Lausanne.

In de Longines Speed Challenge tijdens het CSI5* Lausanne leverde topruiter Steve Guerdat een goede prestatie voor het thuispubliek. Ondanks een springfoutje, iets wat overigens ook winnaar Emanuele Gaudiano met Carlotte (v.Chaccomo) overkwam, won hij met Evita sport-spr (stb.naam Eolita HO sport-spr, Canturano uit Miolieta ster prest van Farmer, fokkers P. Oosterbosch uit Wintelre en Adr. van Hoeflaken uit Hedel) de tweede prijs in dit 1.50m-jachtparcours.

Toekomsttalent
Evita begon haar internationale carrière onder voormalig eigenaar Leon Thijssen, met wie ze in de Youngster Tour debuteerde in 2015. Twee jaar geleden kwam ze onder het zadel bij diens stalruiter Kevin Jochems, met wie Evita onder meer tweede werd in het 1.50m op CSIO5*-NC Falsterbö en derde in het 1.45m van CSIO5*-NC Rotterdam afgelopen jaar. Bovendien won het duo eind vorig jaar zowel een 1.45m-proef op CSI4* Samorin als de 1.45/1.50m-Grand Prix van CSI2* Lier. Haar talent bleef niet onopgemerkt en sinds april dit jaar heeft Steve Guerdat de teugels overgenomen van de merrie die nu op naam van Thomas Fuchs geregistreerd staat.

JS voor KWPN / Foto Evita - HippoFoto

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners