Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Volgende week woensdag is de foto- en videodag van de eerste KWPN Online Veulenveiling én de Young Jumping Foal Sale. Bent u op zoek naar nieuw talent? Kom dan alvast de veulens met eigen ogen bekijken!

Alle veulens worden gekeurd door een dierenarts en beoordeeld door een KWPN-inspecteur. Informatie over deze beoordelingen kunt u opvragen bij de betreffende inspecteur en of bij Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl of telefoonnummer: 0341-255 511.

De foto- en videodag begint om 9.00 uur met de veulens van de Young Jumping Foal Sale en om circa 11.00 uur wordt vervolgt met de veulens van de KWPN Online Veulenveilingen. De definitieve collecties komen op 31 juli (Young Jumping Foal Sale) en 5 augustus (KWPN Online Veulenveilingen) online op de veilingwebsite www.kwpn.auction. U kunt zich gratis registreren om vervolgens te bieden op uw favoriete veulen.

De veiling van de Young Jumping Foal Sale vindt plaats op donderdag 15 augustus tijdens de finaledag van de Blom Cup op de KWPN Kampioenschappen. Deze veiling onderscheidt zich met haar specifieke eisen. Zo stammen de springveulens af van jonge springhengsten. Onder jonge hengsten worden hengsten verstaan waarvan de oudste nakomelingen dit jaar twee jaar oud worden. Het gaat hierbij om hengsten die bij het KWPN zijn goedgekeurd na afloop van het najaarsonderzoek 2015 of daarna. Niet alleen aan de hengsten worden eisen gesteld, ook aan moederszijde wordt geselecteerd. De merries hebben zelf op 1.30m-niveau of hoger gepresteerd of zijn in het bezit van het prestatiepredicaat. Merries met het prestatiepredicaat hebben al bewezen sport door te geven aan hun nakomelingen en zijn daarom ook interessant als moeder van de veilingveulens.

Meer informatie over de Young Jumping Foal Sale en onze andere veulenveilingen

Voorlopige lijst KWPN Online Veulenveiling
Voorlopige lijst Young Jumping Foal Sale

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners