Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De laatste Pavo Cup-voorselectie, die voor vrijdag 26 juli in De Mortel op de planning stond, is in verband met de voorspelde extreme hitte verplaatst naar dinsdag 30 juli in De Mortel. 

Het regiobestuur van KWPN Regio Noord-Brabant heeft in goed overleg met Prof. dr. M.M. (Marianne) Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan, verbonden aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht, Andries van Daalen, voorzitter Algemeen Bestuur KWPN en Piet Peters, directeur KWPN, besloten om, op basis van de KNMI-weersverwachtingen, de Pavo Cup-voorselectie van vrijdag 26 juli te verzetten naar dinsdag 30 juli. De voorselectie vindt plaats bij Manege het Zwarte Water in De Mortel.

Uitgangspunt is dat de organisatie hoopt dat alle combinaties ook in de gelegenheid zijn om aanstaande dinsdag te starten. De startlijst zoals deze voor vrijdag 26 juli al gepubliceerd was is daarom ook voor 30 juli van toepassing. Combinaties die op dinsdag 30 juli niet kunnen starten worden verzocht zich per e-mail af te melden bij het regiosecretariaat, e-mail wghaarman@upcmail.nl. Alle ruiters, amazones, geregistreerden, juryleden en medewerkers worden vandaag nog per e-mail persoonlijk op de hoogte  gesteld door de heer Wil Haarman, regiosecretaris KWPN Noord-Brabant. Let op:  Gezien de KNMI-weersverwachtingen zullen de CK-keuringsrubrieken op zaterdag 27 juli gewoon doorgang vinden. Het protocol extreme hitte is gisteren op de site geplaatst.

Tussenstand
De eerste Pavo Cup-voorselecties zijn geweest en een voorlopige tussenstand is opgemaakt. Tot nu toe zijn er achttien vierjarigen, drie vijfjarigen en negen zesjarigen definitief geselecteerd. In totaal zijn er 50 startplaatsen voor de vierjarigen, 35 voor de vijfjarigen en 20 startplaatsen voor de zesjarigen beschikbaar. Indien er naast de paarden die 80 punten of meer hebben gescoord nog startplaatsen over zijn worden deze aangevuld met paarden die minder dan 80 punten hebben gescoord. De hoogste score tot nu toe is voor Keano (v.Governor), hij behaalde onder Marieke van der Putten 89 punten. Alle informatie over de Pavo Cup leest u hier.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners