Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Aanstaande zaterdag vindt de afstammelingenkeuring plaats voorafgaand aan de KWPN Kampioenschappen. Voor fokkers en andere liefhebbers enorm interessant om de eerste jaargang van de jonge hengsten te zien. Iedereen is van harte welkom om de veulens met eigen ogen te bekijken, de entree en het parkeren zijn gratis.

29 hengsten tonen aanstaande zaterdag enkele van hun nakomelingen: 11 dressuurhengsten en 18 springhengsten. De vierjarigen zijn het sterkst vertegenwoordigd met twaalf hengsten, gevolgd door tien vijfjarige hengsten. Vijf zesjarigen en één zevenjarige laten hun nakomelingen zien in Ermelo. De kampioenshengst Kannan Jr. laat enkele veulens zien en zo ook Kallmar VDL die met hoge cijfers werd ingeschreven. Bij de dressuurhengsten zien we onder andere nakomelingen van Imposantos en de vierjarigen King De Niro, Kayne en Kilimanjaro.Tot slot zijn ook  nakomelingen van de negenjarige Fleau de Baian aanwezig.

De afstammelingenkeuring vindt plaats in twee ringen op het hoofdterrein van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De dag begint om 9.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur, met om 12.30 uur een pauze. Meer informatie over de afstammelingenkeuring is hier te vinden. Zowel de toegang als het parkeren is tijdens de afstammelingenkeuring gratis.

Livestream
Niet in de gelegenheid om naar Ermelo af te reizen? De afstammelingenkeuring is ook live te volgen via KWPN.tv! De livestream is openbaar, echter uitsluitend KWPN-leden kunnen op een later tijdstip beelden terugkijken. Wilt u als KWPN-lid na afloop exclusief de beelden nog eens terugzien, dan dient u ingelogd te zijn. De inlog voor KWPN.tv is gelijk aan Mijn KWPN.

Programma afstammelingenkeuring

De KWPN Kampioenschappen vormen het erepodium van de KWPN-fokkerij, een week vol sport én fokkerij! Maak kennis met het allerbeste dat het KWPN ieder seizoen te bieden heeft: de mooiste veulens, indrukwekkende tuigpaarden, de beste merries en de toptalenten in de dressuur- en springsport. 

Foto: Kayne

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners