Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Nog een week te gaan en dan starten de KWPN Kampioenschappen! Voorafgaand aan de kampioenschappen is aanstaande zaterdag de afstammelingenkeuring. Volgende week dinsdag trappen de Blom Cup-paarden en de vierjarige Pavo Cup-paarden af.

Er zijn dit jaar diverse aanpassingen in het programma gedaan waardoor sport en fokkerij nog meer samenkomen. Het hoofdterrein is in tweeën gedeeld met in het midden een sfeervolle horecatent, dé ontmoetingsplek voor iedereen. Daarnaast kunt u vanaf deze sfeervolle plek de beste paarden volgen in de twee pistes.

Dinsdag 13 en woensdag 14 augustus staan in het teken van de halve finales van de Blom Cup en Pavo Cup. Gevolgd door de finales om de Blom Cup op donderdag 15 augustus. Op deze dag is ook de Nationale Merrie- en Veulenkeuring voor de springpaarden en wordt er een vijftiental exclusieve springveulens geveild in de Young Jumping Foal Sale.

Op vrijdag draait het om dressuurpaarden met de spannende Pavo Cup-finales en de Nationale Merrie- en Veulenkeuring voor de dressuurpaarden én de Gelderse paarden. Last but not least: de Nationale Tuigpaardendag! Op zaterdag 17 augustus zijn het de tuigpaarden die de dienst. Zij zorgen absoluut voor een spectaculaire afsluiting van de KWPN Kampioenschappen.

Alle dagen is de toegang gratis, het parkeren kost 10 euro per auto. Op de speciale overzichtspagina van de KWPN Kampioenschappen vindt u het tijdschema, startlijsten, uitslagen, livestream en meer.

Wij verwelkomen u graag tijdens de KWPN Kampioenschappen, waar u de beste jonge KWPN’ers met eigen ogen kunt bewonderen.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners