Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Ben je toe aan de volgende stap in je Accountancy- of Bedrijfseconomische carrière en ben je graag verantwoordelijk voor het gehele financiële proces? Werk je graag met cijfers, ben je ambitieus, doortastend en heb je een goede dosis gezond verstand? Dan komen we graag met je in contact voor onze nieuwe vacature voor een Assistent Controller.

Wij bieden een interessante functie waarin jij kunt bijdragen aan het gezonde financiële beleid van de vereniging. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en op termijn goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. 

Binnen deze dynamische en mooie organisatie ga jij jouw bijdrage leveren aan het optimaliseren van het gehele financiële proces. Dit niet alleen vanuit het cijfermatig, financieel beheer, maar juist vanuit de gehele business bekeken.

Ben jij onze nieuwe Assistent Controller? Solliciteer dan nu door je curriculum vitae, aangevuld met een gerichte motivatie voor 20 augustus te mailen naar sollicitatie@kwpn.nl.

Ga naar volledige vacature

 

€122,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners