Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Wil jij meespelen in de nieuwe paardenfilm Whitestar, waarin Britt Dekker haar acteerdebuut maakt? Dat kan! Voor deze film worden namelijk ruim 200 figuranten gezocht.

Naast Britt Dekker zijn ook Matt Harnacke, Tim Douwsma en Victoria Koblenko gecast. De draaidagen zijn op 19, 20, 21 en 22 augustus op het KWPN-centrum in Ermelo. Om in aanmerking te komen hoef je niet alle dagen te kunnen. Wel dien je de betreffende dag(en) van 8.00 tot 20.00 uur beschikbaar te zijn en over eigen vervoer te beschikken. Onder de 16 jaar dien je met volwassen begeleiding te komen die de gehele dag aanwezig is. Aanmelden kan via anouk@desocialehamer.nl.

Whitestar is een ‘feelgood familiefilm’ over de bijzondere relatie tussen Britt en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Britt om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Britt en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

 

€122,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners