Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Geen tijd om vandaag naar Ermelo af te reizen voor de afstammelingenkeuring? Volg dan de gratis livestream op KWPN.tv. vanaf 9.00 uur is alles live te volgen op KWPN.tv. KWPN-leden kunnen op een later moment alle video's terug kijken. Voor fokkers en andere liefhebbers enorm interessant om de eerste jaargang van de jonge hengsten te zien.

29 hengsten tonen vandaag enkele van hun nakomelingen: 11 dressuurhengsten en 18 springhengsten. De vierjarigen zijn het sterkst vertegenwoordigd met twaalf hengsten, gevolgd door tien vijfjarige hengsten. Vijf zesjarigen en één zevenjarige laten hun nakomelingen zien in Ermelo. De kampioenshengst Kannan Jr. laat enkele veulens zien en zo ook Kallmar VDL die met hoge cijfers werd ingeschreven. Bij de dressuurhengsten zien we onder andere nakomelingen van Imposantos en de vierjarigen King De Niro, Kayne en Kilimanjaro.Tot slot zijn ook nakomelingen van de negenjarige Fleau de Baian aanwezig.

De afstammelingenkeuring vindt plaats in twee ringen op het hoofdterrein van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De dag begint om 9.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur, met om 12.30 uur een pauze. Meer informatie over de afstammelingenkeuring is hier te vinden. 

Programma afstammelingenkeuring

De KWPN Kampioenschappen vormen het erepodium van de KWPN-fokkerij, een week vol sport én fokkerij! Maak kennis met het allerbeste dat het KWPN ieder seizoen te bieden heeft: de mooiste veulens, indrukwekkende tuigpaarden, de beste merries en de toptalenten in de dressuur- en springsport. 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners