Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Voor de Nederlandse ruiters verliep het CSIO5* Dublin niet zoals gehoopt maar de KWPN’ers hielden de Nederlandse eer wel hoog. Zo plaatste Fellow Castlefield (v.Je t’Aime Flamenco) zich in meerdere proeven.

De vandaag verreden Grand Prix is gewonnen door Shane Breen met Ipswich van de Wolfsakker, een zoon van Glock’s London/Carembar de Muze. Twee KWPN’ers wisten door te dringen tot de zeskoppige barrage, en beide sprongen in een tijd die goed zou zijn geweest voor de overwinning naar het resultaat van vier strafpunten. Daarmee werd Susan Fitzpatrick vierde met Fellow Castlefield (Je t’Aime Flamenco uit Bred by Liefhebber EPTM-spr d-oc van Twister, fokker Martien Liefhebber uit Hoornaar), en Richard Howley vijfde met de Tygo-zoon Chinook (uit Nante ster van Wellington, fokker R. Bult uit Grou).

Goede prestaties
Susan Fitzpatrick begon de week in Dublin al goed door met Fellow Castlefield naar de derde prijs prijs te springen in het 1.50m direct op tijd. Onder zijn nieuwe ruiter Denis Lynch sprong de eerder onder Rodrigo Almeida succesvolle GC Chopin’s Bushi (Contendro II uit Ushi stb van Nairobi, fokker Gebroeders Van der Steen uit Esch) dankzij een dubbele nulrit naar de tweede prijs. Zaterdags kon Steve Guerdat zich in het klassieke 1.50m als derde opstellen met zijn Wereldbekerfinale-winnaar Alamo (stb.naam Dorian, Ukato uit Mariona ster sport-spr prest van Equador, fokker Daan Nanning uit Dalfsen). In zowel het basisparcours als de barrage bleven zij foutloos.

JS voor KWPN

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners