Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Tijdens de Pavo Cup en Blom Cup ziet u de beste jonge paarden van Nederland tegen elkaar strijden en onder de deelnemers bevinden zich ook vele goedgekeurde KWPN-hengsten.

Bij de vierjarige dressuurpaarden die deelnemen aan de halve finales staan twaalf goedgekeurde KWPN-hengsten op de startlijst. Waaronder de Gelderse Kardieno die inmiddels in handen is van Andreas Helgstrand. Afgelopen weekend won deze hengst zijn eerste wedstrijd in Denenmarken, een voorselectie voor het Deens Kampioenschap voor jonge dressuurpaarden. Naast Kardieno komt ook Kjento in de baan. Hij werd afgelopen najaar met 90 punten ingeschreven in het stamboek.

Dertien KWPN-goedgekeurde hengsten nemen deel aan de halve finales van de Pavo Cup voor vijfjarigen, waaronder de WK-deelnemers Jameson RS2 en Just Wimphof. Maar ook de Gelderse Jupiler S staat op de startlijst. Bij de zesjarigen nemen zes KWPN-goedgekeurde hengsten deel, ook daaronder bevinden zich twee WK-deelnemers: Imposantos en In Style.

Ook aan de Blom Cup nemen diverse KWPN-goedgekeurde hengsten deel. Bij de vierjarigen zijn dit er acht, bij de vijfjarigen nemen twaalf KWPN-goedgekeurde hengsten. Onder de tien zesjarige KWPN-goedgekeurde hengsten staat ook de winnaar van de Blom Cup van vorig jaar op de lijst: Ipsthar, gaat hij dit jaar op herhaling? Bij de zevenjarige paarden nemen drie KWPN-goedgekeurde hengsten deel, waaronder Highway TN die recent een ruiterwissel onderging. Willem Greve stelt de hengst nu voor in de halve finale van de Blom Cup.

Naast de reeds goedgekeurde hengsten is het ook mogelijk om met een hengst deel te nemen aan de hengstenselectie via de Pavo en Blom Cup. Bij de Pavo Cup-paarden staan hiervoor zes hengsten op de startlijst en bij de Blom Cup negen.

Naast dat u de Pavo Cup en Blom Cup uiteraard kunt bezoeken, is het ook mogelijk om de (halve) finales via de livestream op KWPN.tv te volgen.

Programma, startlijsten en uitslagen

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners