Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Onder Willem Greve sprong de KWPN-goedgekeurde hengst Highway M TN naar de overwinning in de Blom Cup voor zevenjarige paarden. De talentvolle hengst bleef bijna een seconde voor op de concurrentie.

De laatste Blom Cup van de dag is gewonnen door de hengst Highway M TN (Eldorado van de Zeshoek uit Zelana PROK van Chellano Z, fokker P. Verdellen uit Horst). De hengst was een van de vijf paarden die foutloos bleef in de finale voor zevenjarigen. Als tweede eindigde Harina Touch W (Untouched uit Carina elite ibop-spr sport-spr PROK van Larino, fokker J.A.H.M. Wouters uit Hoensbroek) onder Dennis van den Brink. Zij bleven voor op Michael Greeve en de Eldorado van de Zeshoek-dochter Hennessy (uit Cognac ster sport-spr PROK van Verdi, fokker Nobbenhuis uit Harbrinkhoek)

Topkwaliteit
“Ik ben super blij”, reageert Willem Greve. “We kennen elkaar nog maar kort dus ik leerde hem elke ronde beter kennen en had elke ronde een beter gevoel. Vandaag was een serieuze proef, maar we raken steeds weer op elkaar ingespeeld. In de barrage heb ik best hard gereden en dat pakte hij super op. Hij heeft topkwaliteit dus ik hoef bij hem niet bang te zijn voor een balk.”

De KWPN Kampioenschappen zijn live te volgen via de gratis livestream op KWPN.tv. Voor het gehele programma, startlijsten, uitslagen en meer gaat u naar de speciale overzichtspagina van de KWPN Kampioenschappen.

Foto: Dirk Caremans

MvE voor KWPN

 

€122,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners