Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

In het Championat von Donaueschingen (1.50m) leverde Alain Jufer een puike prestatie door dubbel foutloos als tweede te eindigen met de negenjarige Fleur-Sinaa A (v.Cardento).

Alleen Niklaus Rutschi kon met de ervaren Clearwater (v.Clearway) het resultaat van Alain Jufer en de door Sannah Angenent gefokte Fleur Sinaa-A stb-ext sport-spr PROK (Cardento uit Uppersinaa keur van Indorado) verbeteren en kaapte zo de Böckmann trailer voor diens neus weg. De Zwitserse topruiter vormt nu een jaar een combinatie met de merrie en boekte in Donaueschingen vooralsnog hun beste resultaat. Moeder Uppersinaa leverde eerder al het internationale 1.50m-springpaard Caesar A (v.Vermont) van Emily Fitzgerald en daarmee kan voor haar het prestatiepredicaat aangevraagd worden.

In het klassieke 1.50m deed Annelies Vorsselmans goede zaken met de Unistar-zoon Wilandro 3 (stb.naam Bolando, uit Rilandra prest van Ramazotti, fokker M. van Leeuwen uit Herpen). Hun foutloze barragerit leverde de tweede prijs op, net achter haar landgenoot Koen Vereecke met Igor van de Wittemoere (v.Cooper van de Heffinck). In de vandaag verreden 1.60m-Grand Prix zegevierde Lucas Porter met C Hunter (v.Cassini II), wat het feestje voor Stal De Sjiem compleet maakte. Want hierin sprong Jeroen Dubbeldam’s partner Annelies met een 0/4-resultaat met Wilandro naar de zevende positie.

JS voor KWPN / Archieffoto Wilandro - HippoFoto

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners