Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Van vandaag tot en met maandag 26 augustus kunt u meebieden op de veulens van de tweede KWPN Online Veulenveiling. 34 veulens, waaronder elf dressuur-, 21 spring- en twee Gelderse veulens, gaan onder de digitale hamer. Bent u op zoek naar talent? Bied dan mee via de veilingwebsite www.kwpn.auction!

Een interessante collectie veulens met klinkende namen in de pedigree zoals onder andere Kannan, Harley VDL, Glasgow-W van ’t Merelsnest en Van Gogh en bij de dressuurveulens Painted Black, Just Wimphof, GLOCK’s Toto Jr, Governor en Spielberg.

Indrukwekkende collectie
Maar ook aan moederszijde maakt deze collectie indruk met merries die zelf op hoog niveau hebben gepresteerd of al enkele opvallende sportpaarden hebben gebracht. Zo is de moeder van Onze Harm V.H. Geusje (v.Cantona TN), Haya Nosa (v.Van Gogh), een halfzus van het 1.50m-paard After Dark (v.Darco), van het internationale 1.45m-paard Colore (v.Quasimodo van de Molendreef) en van het internationale 1.40m-paard Ferrero Rocher (v.Carambole). Uit deze moederlijn komen nog veel meer (inter)nationale springpaarden.

Grand Prix-springpaarden
Balou Du Rouet Z-zoon Olympus komt uit een moederlijn die al meerdere internationale Grand Prix-paarden bracht: Ronaldo (v.Cash), Vocas (v.Hors La Loi II) van Ward McLain, Olisco M (v.Quidam de Revel), Twinkle-Star (v.Quick Star) van Pablo Barrios. En zo ook Van Gogh-dochter Olianca. Haar moeder bracht al twee internationale 1.30m-paarden en is een halfzus van de internationale Grand Prix-paarden Gravutell (v.Katell), Jolinde (v.Libero H) en Ocana (v.Libero H).

Goed bewegen
Een van de dressuurveulens die maandag onder de digitale hamer gaat is de zeer goed bewegende Otis (v.Fontaine TN). Zijn moeder, de Jazz-dochter Emarilla, is een halfzus van twee ZZ-Licht-paarden, en van een internationaal éénsterren eventingpaard. Uit deze moederlijn komen verschillende (inter)nationale sportpaarden. Spielberg-zoon Oscar is een halfbroer van twee Z1-dressuurpaarden en zijn moeder, de Jazz-dochter Patricia, is een halfzus van het Lichte Tour-paard  Balloriena (v.Johnson). Verschillende (inter)nationale dressuurpaarden komen uit deze moederlijn, zoals het Zware Tour-paard  Coco-Chanel (v.Sandreo) en zo ook het internationale Inter I-paard Andreo (v.Sandreo).

Veulens zijn gekeurd en beoordeeld
Maar de collectie bevat nog veel meer interessante veulens. Bekijk de collectie, registreer u als bieder en bied vanaf vandaag mee. De veiling sluit maandag 26 augustus vanaf 20.00 uur. Al deze veulens zijn tijdens de foto- en videodagen gekeurd door een dierenarts en beoordeeld door een KWPN-inspecteur. Informatie over deze beoordelingen kunt u opvragen bij Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl of telefoonnummer: 0341-255 511.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners