Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Sinds vrijdag zijn de biedingen geopend op de veulencollectie van de tweede KWPN Online Veulenveiling. Verschillende (buitenlandse) bieders hebben de veilingwebsite gevonden en dit weekend een bod uitgebracht. Vanavond vanaf 20.00 uur sluit de veiling. De collectie bevat interessante dressuur-, spring- en Gelderse veulens voor zowel de sport als fokkerij.

Ook deze collectie bestaat uit veulens die afstammen van zeer interessante hengsten zoals Kannan, Harley VDL, Glasgow-W van ’t Merelsnest, Van Gogh, Cantona TN, Kannan Jr, Jardonnay VDL, Gaspahr en Dakar VDL,  en bij de dressuurveulens Painted Black, Just Wimphof, GLOCK’s Toto Jr, Governor en Spielberg. De twee Gelderse veulens zijn nakomelingen van Henkie en Jupiler S. Daarnaast maken ook de moederlijnen een hele goede indruk. De gehele collectie met foto’s en video’s bekijkt u op de veilingwebsite.

Al deze veulens zijn tijdens de foto- en videodagen gekeurd door een dierenarts en beoordeeld door een KWPN-inspecteur. Informatie over deze beoordelingen kunt u opvragen bij Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl of telefoonnummer: 0341-255 511. Het registreren als bieder is eenvoudig en gratis via de veilingwebsite www.kwpn.auction.

Heeft u hulp nodig bij het transport van uw nieuwe aankoop? BHS helpt u graag in zowel binnen- als buitenland. Voor de veulens die worden gekocht via de KWPN Online Veulenveiling hanteren zij aantrekkelijke tarieven.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners