Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Op 8 september wordt bij Johan Laseur in Soest een Hunter en Equitation wedstrijddag gehouden. De organisatie Hunter Jumper Equitation Holland heeft met de ‘hunter prospect show room’ een nieuwe rubriek toegevoegd waarvoor maar liefst € 1.000,- prijzengeld beschikbaar is. Hunters in Amerka zijn in de meerderheid KWPN-gefokte paarden waarvoor een steeds grotere markt is.

‘Het gaat bij ons niet om de snelste tijd of om de hoogte van de parcoursen.  Hindernissen zijn zelfs laag: van 60 tot maximaal 90 centimeter. Focus je op je techniek van rijden en het teamwork met je paard of pony, probeer een zo vloeiend mogelijke ronde af te leggen en geniet! Je zult versteld staan van de rustige, relaxte atmosfeer op het voorterrein en in de ring,’ vertelt Patricia van Motman namens de organisatie.

De nieuwe rubriek is in het programma opgenomen om de dag extra cachet te geven. Met het extra prijzengeld van € 1000,- waarvan € 500,- voor de winnaar streeft de organisatie ernaar om ervaren ruiters te trekken waar velen van kunnen genieten èn leren.

Hunter-Jumper Equitation is een jurysport en daarvoor wordt USHJA gecertificeerd jurylid Robin Swinderman overgevlogen vanuit Florida. Een KNHS-startkaart is niet nodig om te kunnen deelnemen, dus geen extra kosten voor degenen die geen KNHS-wedstrijden rijden.

Diverse vragen over wedstrijdkleding, de spelregels en de verschillen tussen de rubrieken worden beantwoord op de website www.hjeholland.nl. Bel gerust bij meer vragen 035-5881995 of stuur een email: naar hjeholland@gmail.com.

Bron: Hunter-Jumper Equitation Holland

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners