Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Koos Poppelaars nieuw Fokkerijraadslid Rijpaard voor de KWPN Regio Noord-Brabant

I.v.m. de benoeming per 1 september a.s. van ons huidig fokkerijraadslid, de heer Ralph van Venrooij, als Hoofd Fokkerijzaken & Trainingcentrum bij het KWPN in Ermelo, ontstond er een vacature voor een nieuw Fokkerijraadslid.   

Begin juli 2019 heeft het Regiobestuur KWPN Noord-Brabant de Brabantse leden via de regiosite en via een bericht in KWPN Magazine de mogelijkheid geboden om te solliciteren naar de functie van Fokkerijraadslid voor de KWPN Regio Noord-Brabant.
Tot 10 augustus 2019 kon men zich schriftelijk kandidaat stellen voor deze functie. Het regiobestuur heeft vervolgens gesprekken gevoerd met meerdere kandidaten. 

Naar aanleiding van de gevoerde gesprekken met kandidaten is door het regiobestuur in een brief aan het Algemeen Bestuur, de heer Koos Poppelaars uit Hedikhuizen, voorgedragen
als nieuwe afgevaardigde in de Fokkerijraad rijpaard namens de Regio Noord-Brabant. 
Overeenkomstig de Statuten/Reglementen heeft het Algemeen Bestuur op 27 augustus 2019
de voordracht overgenomen en de heer Koos Poppelaars uit Hedikhuizen voor 3 jaar benoemd als afgevaardigde namens de KWPN Regio Noord-Brabant in de Fokkerijraad rijpaard. Koos Poppelaars zal vanaf dit moment de leden van de KWPN Regio Noord-Brabant vertegenwoordigen in de vergaderingen van de Fokkerijraad. 

Koos Poppelaars is vanaf 2012 bestuurslid van de KWPN-afdeling Midden-Brabant-Noord. Hij runt samen met zijn ouders de VOF Stal Poppelaars in Hedikhuizen. Zij richten zich op het fokken van paarden voor de internationale spring- en dressuursport.
Naast de fokkerij en opfok van jonge paarden hebben zij altijd rond de 20 paarden in de sport lopen in beide disciplines tot internationaal Grand Prix niveau. 

De heer Koos Poppelaars zal zich persoonlijk aan de leden nader voorstellen in de eerstvolgende najaarsvergadering van de KWPN Regio Noord-Brabant waar ook officieel afscheid zal worden genomen van de heer Ralph van Venrooij, die vanaf eind 2015 de regio Noord-Brabant heeft vertegenwoordigd in de Fokkerijraad Rijpaard.

Wanneer u contact wilt opnemen met Koos Poppelaars met vragen etc., klik dan HIER voor zijn contactgegegevens 

KWPN Regio Noord-Brabant wenst de heer Koos Poppelaars veel succes toe met het vervullen van deze functie.

(wh)

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners