Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Op het CSI4* Hampton Classic is Devin Ryan met zijn WEG-troef Eddie Blue (v.Zirocco Blue VDL) knap als derde geëindigd in de 1.60m-Grand Prix.

Tijdens de 44e editie van de Hampton Classic Horse Show presteerden slechts drie combinaties het om foutloos te blijven in het technische basisparcours van de Grand Prix. Alleen winnaar Mario Deslauriers lukte dat in de barrage opnieuw en zo won hij met Bardolina (v.Clarimo) de hoofdprijs van 99.000 Dollar. De tijd van Devin Ryan en Eddie Blue (Zirocco Blue VDL uit Silvana keur prest van Marlon, fokker Jan Honcoop uit Chaam) was goed geweest voor de zege, als dat ene balkje was blijven liggen. Dat lukte net niet en daarmee konden ze als derde opstellen.

Grootste sportloopbaan
Devin Ryan brengt Eddie Blue sinds begin 2017 internationaal uit en boekte al fraaie successen. Zijn fokker verkocht hem als 3,5-jarige, zadelmakke ruin. Via Hans de Roover en vervolgens Alan Waldman is hij in Amerika terecht gekomen. Als vijf- en zesjarige won Eddie Blue daar al de nationale kampioenschappen voor jonge paarden en in 2018 werd het duo knap tweede in de Wereldbekerfinale van Parijs. Eerder hadden ze al de Wereldbekerwedstrijd van New York gewonnen en andere opvallende prestaties zijn onder meer een tweede plek in de Wereldbekerwedstrijd van Toronto en natuurlijk het teamgoud op de WEG in Tryon. Na een half jaar wedstrijdrust knalde Eddie Blue op zijn eerste concours gelijk weer naar goede resultaten.

JS voor KWPN / archieffoto Eddie Blue - HippoFoto

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners