Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Zaterdag 7 september wordt voor de 21e keer Veulenveiling Maren-Kessel georganiseerd. Uit een behoorlijk aantal aangeboden veulens hebben we een prachtige collectie kunnen samenstellen, zowel op dressuur als ook op springgebied.

We hebben dan ook een naam hoog te houden. Geen andere veiling heeft relatief zoveel goedgekeurde hengsten opgeleverd. Hengsten als Westpoint en Ustinov kent iedereen. Afgelopen jaar werd Cum Laude bij het KWPN goedgekeurd. Naast de goedgekeurde hengsten zijn er ook steeds meer paarden op het hoogste niveau in de sport.

Voor zowel de dressuur- als ook de springveulens geldt dat dat ze uit interessante stammen komen. Bij de springveulens hebben we een grote verscheidenheid aan vaders zoals Grandorado TN, Cornet Obolenski, Emerald van ’t Ruytershof, Taloubet Z, Quabri de L’Isle, Hotspot, Jacket-Go, Berlin. U ziet een mooie mix van bewezen hengsten als ook van jonge hengsten. Iets waar we bij onze veiling altijd rekening mee houden.

Bij de dressuurcollectie hebben we extra bewegende veulens. Wat te denken van  Ferdinand x Charmeur,  Fürst Toto x Negro, Incognito x Kennedy, Totilas x Houston, Blue Hors Fifty Cent x Bretton Woods, Glock’s Toto x Negro, Kingston Blue Hors x Ferdeaux en Expression x Uphill. Daarnaast hebben we ook een volle zus van de veilingtopper van vorig jaar een Just Wimphof x Uphill.

Overtuig uzelf op onze website en kom op 7 september naar Maren-Kessel.

Aanvang presentatie: 16.00 uur
Aanvang veiling: 19.00 uur

De entree is gratis. De veiling wordt live uitgezonden via Clip my Horse, maar er gaat natuurlijk niets boven een bezoek aan onze veiling. We zeggen niet voor niets: Veulenveiling Maren-Kessel, niet alleen de gezelligste. Voor bestelling van VIP-kaarten, informatie over de veiling, de veulens of telefonisch bieden verwijzen wij u naar onze website

Bron: Veulenveiling Maren-Kessel
Foto Ocean X (Expression x Uphill): Hermann Berger 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners