Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Ben Maher heeft de Global Champions Tour in Rome mooi kunnen afsluiten. Na gister de GP-winst met Explosion W, behaalde hij vandaag de derde prijs in het 1.50m met F-One USA (v.Toulon).

F-One USA is daarmee het tweede fokproduct van Roelof Bril dat tot mooi succes is gekomen dit weekend. In Calgary won Beezie Madden het klassieke 1.60m met de KWPN-erkende Tangelo van de Zuuthoeve-zoon Darry Lou, en de als driejarige bij het KWPN goedgekeurde, inmiddels chemisch gecastreerde F-One USA (Toulon uit Beat Me ster sport-spr van Tangelo van de Zuuthoeve) komt uit zijn volle zus.

Tweemaal prijs
In Rome konden acht combinaties vandaag foutloos blijven in het 1.50m-basisparcours. De beste zes klaarden dat klusje in de barrage opnieuw en dit gezelschap werd aangevoerd door Eduardo Alvarez Aznar met Rokfeller de Pleville Bois Margot (v.L’Arc de Triomphe). Ben Maher had net een ruime seconde langer nodig met de negenjarige F-One USA en greep daarmee het derde geld. Net als Explosion W is ook F-One USA van de Poden Farms. Vanochtend in het 1.45m pakte het duo overigens al de negende prijs mee.

JS voor KWPN .

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners