Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Waar gisteren de derde KWPN Online Veulenveiling tot een einde kwam, is vandaag de extra foto- en videodag bij de VDL stud in Bears. Hier komen 33 veulens heen om gefotografeerd, gefilmd en beoordeeld te worden door een KWPN-inspecteur en dierenarts. Om 9:00 uur start de eerste groep, en om 13:30 uur begint de laatste groep.

De springveulens hebben de overhand met maar liefst 26 van de 33 veulens die spring-gefokt zijn. Hiervan hebben meerdere de keurhengst Arezzo VDL als vader. Tevens zien we ook tophengsten als Diarado, Zirocco Blue VDL, Carrera VDL en Untouchable voorbij komen. Ook de jonge hengsten zijn goed vertegenwoordigd met meerdere nakomelingen van Impressive VDL, Il Est Balou, Jenssen VDL, Kobalt VDL en nog enkele anderen. De zeven aanwezige dressuurveulens zorgen voor diversiteit in vaderschap met hengsten als In Style, Hennessy, For Romance en ook Henkie is vertegenwoordigd.

39 veulens morgen in Ermelo
Ook komt er 11 september een interessante groep veulens naar Ermelo voor de selectiedag. 39 veulens maken hier hun opwachting. Waarbij de eerste groep om 8:30 uur start, en de laatste groep om 14:30 uur. Bij de springveulens zijn veel beloftevolle jonge hengsten vertegenwoordigd als vader, zoals Kallmar VDL, Ibolensky en ook Blom Cup-winnaar Highway M TN. Ook Grand Prix hengsten als Emerald van ’t Ruytershof, Harley VDL en Glasgow-W van ’t Merelsnest zijn vertegenwoordigd. De zeventien dressuurveulens hebben naast tophengsten als Daily Diamond en Rousseau, ook beloftevolle jonge hengsten als vader. Zo zien we High Five U.S., Glock’s Toto Jr. en Indian Rock in de afstammingen. Er komen deze dag ook twee Gelderse veulens aan bod.

16 september collectie online
De veulens worden gekeurd door een dierenarts en beoordeeld door een KWPN-inspecteur. Informatie over deze beoordelingen kunt u opvragen bij Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl of telefoonnummer: 0341-255 511. De collectie van de vierde KWPN Online Veulenveiling komt maandag 16 september online, het bieden start op vrijdag 20 september en duurt tot maandag 23 september. De collectie van de vijfde KWPN Online Veulenveiling wordt op maandag 30 september gepresenteerd. Bieden is mogelijk van vrijdag 4 oktober tot en met maandag 7 oktober. Om mee te kunnen bieden op één van de veulens kunt u zich gratis als bieder registeren op de veilingwebsite.

Meer informatie KWPN Online Veulenveilingen 

Veilingwebsite: www.KWPN.auction

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners